Wie zijn wij

OPENINGSUREN:   Maandag => 9u tot 12u en van 13u tot 18u

                                        Dinsdag  => 9u tot 12u en van 13u tot 18u

                                        Woensdag => 9u tot 14u30 

                                        Donderdag => 9u tot 12u en van 13u tot 18u  

                                        Vrijdag => 9u tot 12u en van 13u tot 18u

                                        Zaterdag => 9u tot 14u30

buiten de openingsuren kan je steeds een afspraak maken en zijn we ook telefonisch te bereiken.

Vandercoilden

Sinds 9 maart 2013 zijn wij verhuisd naar de industriezone te Geraardsbergen. We zijn gevestigd op de terreinen van Jan Coesens Transport

Wij hebben ons beste beentje voorgezet en deze website met veel zorg ontworpen en samengesteld, zodat u via deze wijze zoveel mogelijk informatie kan verkrijgen. Uiteraard staan wij ook steeds telefonisch of per mail voor u klaar en bent ook altijd welkom bij ons op de zaak.

Wij hebben een grote stock op voorraad die wekelijks aangevuld wordt naar de noden van onze klanten maar ook de bestellingen op maat worden dagelijks doorgegeven zodat u nooit langer dan de nodige productietijd hoeft te wachten op uw materialen.

Na een zorgvuldige vergelijking van prijs en materiaal hebben wij gekozen om net als de vorige eigenaars nauw samen te werken met de producent JORIS IDE. Door een goed en vertrouwelijk contact met onze producent hebben we dan ook de mogelijkheid om u de beste service te bieden.

De NV JORIS IDE is een begrip als fabrikant van stalen dak-en wandbekleding voor nieuwbouw en renovatie voor de agrarische sector, de doe-het-zelf branche, dakwerken en private woningbouw.

U kan bij ons terecht voor: profielplaten voor dak en wand, sandwichpanelen, dakpanplaten, permapan, verzinkte profielen, dakgoten en uiteraard alle afwerkingsmaterialen en toebehoren. Alle profielplaten, sandwichpanelen en dakpanplaten kunnen op maat en in diverse kleuren geproduceerd worden.

Via het contactformulier kan u ons bereiken voor al uw vragen alsook offertes op maat.

Wij garanderen u een antwoord binnen de 3 werkdagen.

Wij heten u hartelijk welkom en bedanken u voor het vertrouwen in onze zaak.

Edwin

 

Volg ons via Facebook