Over Ons

Realisatie 16

Vandercoilden, uw partner voor wand- en dakplaten

Het bedrijf Vandercoilden bestaat reeds meer dan 30 jaar en veranderde in augustus 2018 van eigenaar. We zijn vereerd om nog steeds de toenmalige klantenportefeuille te mogen bedienen en richten ons vandaag tot alle aannemers, dakwerkers, bouwondernemingen, landbouwers en particulieren in heel België. Zoekt u een betrouwbare verdeler of installateur van geïsoleerde en niet-geïsoleerde wand- en dakplaten? Vandercoilden in Geraardsbergen is uw adres bij uitstek.

Een service helemaal op uw maat

Plaatst u zelf uw dak- en wandpanelen en bent u op zoek naar materiaal van superieure kwaliteit? Laat u de plaatsing van uw dak- en wandbekleding liever over aan een professional? Of bent u niet zeker hoeveel platen, welke afmetingen of welke accessoires u nodig heeft?

Vandercoilden is de partner die u zoekt. We zijn enerzijds een bouwhandel met een enorme voorraad van geïsoleerde panelen, niet-geïsoleerde panelen en toebehoren die we wekelijks vernieuwen. Anderzijds kan u ons ook inschakelen voor de volledige realisatie van uw project. U hoeft enkel uw ontwerp voor te leggen, wij verzamelen al het materiaal en zorgen voor een piekfijne installatie. Verder zijn we steeds bereikbaar om u persoonlijk te adviseren.

Vandercoilden_Realisatie_3
Vandercoilden_Realisatie_1

Onze hoogwaardige wand- en dakplaten

Voor onze materialen vertrouwen we steevast op een van de grootste Europese fabrikanten van dak- en gevelsystemen, Joris Ide. De internationale groep is intussen meer dan 30 jaar actief in dak- en wandbekleding en heeft reeds een sterke reputatie opgebouwd. Ze blijven voortdurend innoveren en verbeteren hun producten en diensten zowel technisch, thermisch als esthetisch. Wij vertrouwen op hen, zodat u op ons kan vertrouwen.

Waarom kiezen voor Vandercoilden?

Bij ons zit u goed:

  • Onze vakmannen hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring.
  • We vullen onze enorme voorraad elke week aan.
  • We kiezen uitsluitend voor de superieure producten van Joris Ide.
  • U kan bij Vandercoilden terecht voor zowel de aankoop als de plaatsing zelf.
  • We leveren en plaatsen wand- en dakplaten over heel België.
  • We garanderen een maximale levertijd van 3 weken.

Van uw ontwerp werkelijkheid maken?

Vertel ons uw plannen, wij zorgen voor een voortreffelijke realisatie.

Contacteer ons